Skip to Content

Äkkilähdöt – Detur

Äkkilähdöt – Detur

Submitted by • January 9, 2014 www.detur.fi

Pääkohteessamme Turkissa tarjoamme peräti seitsemän erilaista lomakohdetta, uusimpana Egeanmeren puolella sijaitseva Bodrumin niemimaa. Kestosuosikkina aurinkoinen Alanya, monipuolinen Marmaris ja kaupunkikohde Antalya. Muut Turkin kohteemme ovat golfaajien unelmakohde Belek ja rauhalliset lomakylät Side ja Kemer. Tunisia on Deturin toinen pääkohde, jossa lomakaupunkimme ovat Sousse, Monastir sekä Hammamet. Deturilla on keväisin ja syksyisin suorat lennot Antalyaan useasta Suomen kaupungista: Oulusta, Vaasasta, Jyväskylästä, Joensuusta ja Kuopiosta. Lomamatkat Thaimaan Phuketiin alkavat joulukuussa 2013.

Voted by:
Voted by iina

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>