Skip to Content

Vuodepotilaasta Omatoimiseksi Kulkijaksi

Vuodepotilaasta Omatoimiseksi Kulkijaksi

Submitted by • December 17, 2013 www.vivago.fi

Eskon hoitajat voivat asukaskohtaisesti määrittää omat hälytysaikataulut jokaiselle asukkaalle, kuten myös Eskolle. Jos esimerkiksi tietyt asukkaat vaativat että heidän muistisairaan valvonta vain tapahtuu yöaikaan, voidaan heille määrittää erilainen hälytysaikataulu.Inhimillinen ja huomaamaton poistumisvalvontaratkaisu mahdollistaa esimerkiksi muistisairaiden asukkaiden kuten Eskon tapauksessa vapaan liikkumisen hoitoyksikön turvalliseksi määrittämällä alueella.

Voted by:
Voted by angelenalagace

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>