Skip to Content

Liisan Kunto Ja Toimintakyky Koheni – Mahdollisuus Asua Kotona Säilyi

Liisan Kunto Ja Toimintakyky Koheni – Mahdollisuus Asua Kotona Säilyi

Submitted by • December 17, 2013 www.vivago.fi

Siinä missä perinteinen hoitajakutsu tuo avun silloin kuin vanhus itse painaa nappia, niin Liisan käyttämä järjestelmätoi lisäksi apua tilanteissa, joissa hän ei itse pystynyt nappia painamaan. Tämä perustui uuteennykyaikaiseen älykäs mittausteknologia, joka oppi käyttäjän eli tässä tapauksessa Liisan normaalin vuorokausirytmin ja pystyi erilaisten vuorokauden poikkeavuuksien perusteella hälyttämään apua myös erilaisissa yllättävissä tilanteissa, esimerkiksi tajuttomuuskohtaus.

Voted by:
Voted by angelenalagace

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>