Skip to Content

Toimitilojen Viikkosiivous

Toimitilojen Viikkosiivous

Submitted by • October 25, 2013 www.servisole.fi

Kun kyseessä on toimitilojen viikkosiivous työnjohtomme laatii tiloihisi oman siivoustyösuunnitelman. Tehdyn suunnitelman pohjalta teemme tiloihisi säännöllisen viikkosiivouksen päivittäin tai vaikkapa vain kerran viikossa. Viikkosiivouksen suorittavat aina ammattitaitoiset ja tiloihisi perehdytetyt toimistosiivoojamme. Siivouskoneet, -välineet ja -aineet ovat tiloihisi mitoitettuja ja työt hoidetaan toimistosiivouksen ammattimenetelmin. Palveluumme sisältyy poikkeuksetta myös jatkuva laadunvalvonta siivouksen työnjohtomme toimesta. Asiakkaanamme olet tervetullut seuraamaan työnjohtomme laadunseurantaa. Laadunseurannasta saat myös automaattisesti säännölliset raportit.

Voted by:
Voted by samisuikka123

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>