Skip to Content

Suursiivoukset

Suursiivoukset

Submitted by • October 25, 2013 www.servisole.fi

Ei enää ilmassa leijuvaa pölyä tai kuivauslätkän raidoittamia ikkunoita. Säännöllisestikin siivottuun kotiin on suositeltavaa suorittaa mahdolliset suursiivoukset vähintään kerran vuodessa. Tällöin tiloista siivotaan mm. ilman mukana siirtyvä pöly ja siitepöly ”lattiasta kattoon” -menetelmällä. Ammattitaitoisesti ja ripein ottein. Kotitalouden suursiivous kestää yleensä neljästä kymmeneen tuntiin, riippuen asunnon koosta sekä halutuista siivouspalveluista. Suursiivouksessa kotisiivouksen ammattilaisemme siivoavat kotisi kaikki pinnat käyttäen ammattilaitteita ja alan johtavia siivousmenetelmiä.

Voted by:
Voted by samisuikka123

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>