Skip to Content

Porrassiivous

Porrassiivous

Submitted by • October 25, 2013 www.servisole.fi

Kun tiloista ja pinnoista pidetään huolta, ne pysyvät pitkään kunnossa. Me Servisolella huolehdimme, että siivouksesta vastaa alansa ammattilaiset - porrassiivoukseen koulutettu yksikkömme jolta porrassiivous sujuu kuin leikki. Ei enää turhia siivouskertoja vaan kohteeseesi tarkkaan mitoitetut palvelut, jossa on otettu huomioon vuodenajan- ja käyttöasteen vaihtelut. Siivoamme varmaotteisesti lattiat, pyyhimme seinät ja kaiteet sekä imuroimme matot. Poistamme myös tahrat ikkunoista, pyyhimme hissin peilin ja käymme läpi ikkunalaudat. Henkilökuntamme ilmoittaa myös kierroksella havaitsemansa puutteet, korjaustarpeet tai ilkivallan teot.

Voted by:
Voted by samisuikka123

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>