Skip to Content

Marketsiivous

Marketsiivous

Submitted by • October 25, 2013 www.servisole.fi

Ison kauppakeskuksen lattioille kantautuu kenkien mukana rekkalastillinen likaa ja maa-ainesta, josta eroon pääseminen vaatii kunnon kalustoa, henkilöresursseja, osaamista myymäläsiivouksesta sekä kokemusta kulutuksen vaikutuksista. Markettien tai myymälöiden koosta riippumatta niissä on aina omat puhtauteen ja hygieniaan liittyvät seikkansa. Varsinkin päivittäistavarakaupassa liha- ja kalatiski on kuin kaupan sydän: se kertoo paljon kaupan laadusta ja luo mielikuvaa - tärkeintä on kuitenkin, että marketsiivous on tehty ja hygienia kunnossa.

Voted by:
Voted by samisuikka123

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>