Skip to Content

Kotisiivouspalvelut

Kotisiivouspalvelut

Submitted by • October 25, 2013 www.servisole.fi

Kotisiivouspalvelut kuuluvat niiden palveluiden joukkoon, joiden hinnasta 45 % voit vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Tällä hetkellä voit saada kotitalousvähennystä vuosittain aina 2 000 euroon asti. Vähennys on henkilökohtainen, joten voit yhdessä puolisosi kanssa vähentää yhteensä 4 000 euroa omaan, vanhempien tai isovanhempien kotiin ostetuista kotisiivouspalveluista. Jos asuntosi kotisiivous maksaa kuukaudessa esimerkiksi 80 euroa, tekee se vuositasolla yhteensä 960 euroa. Hyödyntäessäsi kotitalousvähennystä, maksat kotisiivouspalveluista vuodessa vain 628 euroa. Kuukausitasolla kotisiivous maksaa tällöin sinulle vain noin 52 euroa.

Voted by:
Voted by samisuikka123

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>