Skip to Content

Selectop – Toimistotarvikkeet

Selectop – Toimistotarvikkeet

Submitted by • January 9, 2014 selectop.fi

Selectop on yritys, joka erikoistunut yritysten ja yhteisöjen työhyvinvointiin. Yrityksemme tuotevalikoimaan kuuluu työergonomia, aktivoiva taukoliikunta ja siihen liittyvät terapiatuotteet. Henkilökohtaisen palvelun ansiosta saat aina parhaan mahdollisen ratkaisun omaan työpisteeseesi. Oikein asennettu ja säädetty työpiste ylläpitää työkykyä ja vähentää sairauspoissaoloja. Ennalta ehkäisevä työhyvinvointi auttaa sinua jaksamaan pidempään työelämässä. Liike on staattisen työn paras lääke! Tuotteemme ovat saaneet kiitosta niin alan ammattilaisilta kuin myös niiden käyttäjiltä jo vuodesta 2001.

Voted by:
Voted by iina

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>